a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

A Changing Standard

The client’s goal was to establish the next step in the evolution of LinkedIn’s workplace environment. With incredibly rapid growth, the company’s previous construction projects had to accommodate large numbers of employees within remarkably short timeframes. This project is one of three buildings on a newly-built campus leased by LinkedIn to house a workforce of 3200 people. Importance was placed on creating an environment that catered to the needs of users and attracting the top talent in Silicon Valley.

The new office space was designed to encourage productivity and open communication, with a sense of community between employees and teams. It is a vibrant space with design emphasis on natural materials. Wood flooring designates the main circulation paths, and a sophisticated yet playful atmosphere runs throughout the space. It is home to LinkedIn’s Brick and Mortar Café with the fit, feel and food of a top-rated restaurant. An innovative fitness center, spacious game room adjacent to the company Tech Stop and fully stocked break rooms on every floor provide abundant opportunities for collaboration and innovation.

LinkedIn
Location  Sunnyvale, CA
Square Footage  575,300
Design Start  July 2012
Completion Date  September 2014
Building Type Cold Shell
General Contractor  Devcon Construction
Photographer  John Sutton
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale
LinkedIn Sunnyvale