a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Customer Centric

Headquartered in Mountain View, Symantec consolidated their existing offices in the North Bay into one San Francisco flagship workplace to host client and accommodate their existing workforce. The workspace was designed to encourage collaboration which is in functional alignment with their offices worldwide. An outdoor rooftop work and play space with incredible SF views, as well as a Customer Briefing Center to market their cyber security solutions to clients were also a unique aspect to the project.

AP+I Design developed a design vocabulary that expresses Symantec’s core values of customer-centricity, creativity, agility, accountability and teamwork. A large-scale faceted architectural element spans the Customer Briefing Center corridor between reception and conference areas, a representation of Symantec’s superhero abilities in cyber security. This angular motif continues throughout the workplace in custom wall graphics, carpet patterns, space dividers and specialty lighting. Unexpected finishes and oversize dimensional brand icons create high-contrast textures and visuals. The result is an experience that reflects the strong innovation and reliability customers can expect from Symantec and the collaborative nature of its everyday users.

Symantec
Location  San Francisco, CA
Square Footage  38,000
Design Start  September 2017
Completion Date  June 2018
Building Type  Warm Shell
General Contractor  BCCI Construction
Photographer  John Sutton
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec
Symantec