a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Let There Be Light

Our client was looking to find a new home for their Headquarters in the heart of Silicon Valley. The overarching goals of the project were to create a connected, collaborative culture and foster health and well-being through ample open spaces and natural light. These goals were met by lowering workstation panels to open site lines up between teams and the addition of a new interconnecting stair with access to views, as well as well-provisioned break areas and lounge spaces. To foster equity, conference rooms were right-sized and standardized and spread throughout the floors in neighborhoods. To promote health and wellness, leadership pursued a LEED Gold certification. Each neighborhood zone has access to state-of-the-art hydration stations, natural light with views and open lounge spaces. Lab space was optimized and located in an area zoned separately from the rest of the facility. The overall result was a clean, light and calm environment designed to foster employees productivity and enjoyment.

Location  San Jose, CA
Square Footage  90,000 SF
Completion Date  May 2021
General Contractor  Holder Construction
Photographer  John Sutton