a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Calm + Supportive

With a growing work force this project brought much needed additional office space to the client’s campus. The scope included a variety of workstations, meeting rooms and collaboration areas along with a new breakroom. To address future flexibility concerns, demountable walls were used in several strategic locations which could be converted to open office or other functions at a later date.

As Phase Two of a multi-phased buildout, AP+I Design was tasked to compliment the initial design as well as elevate it. To achieve this goal, a simpler and more refined palette was created using greens, blues and warm wood tones. Additionally, the team worked to improve comfort and access to natural light with smaller, strategically placed neighborhoods. Clear sightlines and a streamlined plan improved wayfinding and allowed for more functional space. Finally, textiles, wall treatments and accessories were chosen to give this space a more personal and welcoming feel.

Location  Santa Clara, CA
Square Footage  32,000 SF
Completion Date  October 2020
General Contractor  Gidel + Kocal Construction Company
Photographer  John Sutton