Venture Capital

loungepeople

Venture Capital

THE CHALLENGE

To design a flexible, collaborative and functional space for two unique user groups within a two story building, Each group had specific requirements, yet expressed the desire for a cohesive, whole building experience lending itself to crucial cross pollination between the groups.

THE SOLUTION

To provide the first floor users, with necessary intensive conferencing space, partnered with a pinwheel configuration desking system and sliding glass doors on all private offices to promote fraternization and visual communication. The second floor user group, required highly reconfigurable work areas and flexible data and electrical solutions to accommodate changing user needs. Placement of the micro kitchen and the addition of a second floor exterior deck were instrumental in providing large, informal gathering spaces for both groups. This project was awarded LEED Gold Certification.

Photography by John Sutton


Location

Mountain View

Square Footage

14,000

Design Start

November 2009

Completion Date

June 2010

Building Type

Cold Shell

Contractor

XL Construction