Location

Mountain View

Square Footage

75,000

Design Start

October 2011

Completion Date

April 2013

Building Type

New Contruction

Contractor

Hathaway Dinwiddie

LinkedIn Mt. View

LinkedIn Mountain View

LinkedIn Mountain View

THE CHALLENGE

New construction provides the opportunity to get things right the first time. The program is complete and forward thinking, the outcome is on target. The LinkedIn culture is founded on equality and an inclusive value system.  Our challenge, and our opportunity, was to design the interior for a brand new ground-up building that reflected the existing culture and was not designed to a different or higher standard.

THE SOLUTION

The project team, including the client and the shell architect, worked closely and collaborated well from the onset.  AP+I was able to specify all required infrastructure before the slab was poured. We were able to design a flexible building interior that meets today’s requirements and will continue to support LinkedIn’s needs moving forward.

AP+I maintained a resourceful approach to our design concepts and use of materials resulting in LEED Gold certification for the building. LinkedIn’s culture of sustainability and equality in facilities was achieved.

Photography by John Sutton

2019stierlinUpperWaitingArea_136x1362019stierlinCubicles_136x1362019stierlinMeetingArea_136x1362019stierlinWhiteBoards_136x1362019stierlinGlassConference_136x1362019stierlinConferenceCube_136x136